Nyhetsbrev december 2019 (1)

Nyhetsbrev december 2019 (1)

Diskulogen finns nu på webben

Nu finns årets julnummer av Diskulogen att läsa på webben. I brevlådan kommer den om några veckor.

Föreningen Dis - Vi gör din släktforskning enklare.


Diskulogen december 2019

Läs Lars-Åke Stenemos artikel om de fyra stånden, adel, präster, borgare och bönder, och hur de kan komma in i din forskning som anfäder till torpare och soldater.

I detta nummer kan du också inspireras av hur du kan dela med dig av din forskning till släkten. Artikeln "Berätta din historia" ger tips om olika händelser eller saker i ditt och din familjs vardag som du kan dokumentera i till exempel en bok och artikeln "Släktpyssel" visar några kul och annorlunda vägar att presentera forskningsresultat.

Disbyt har nått över 40 miljoner poster vilket uppmärksammas i en artikel - som i sin tur hänvisar till en artikel på webben som du kanske missat.

Såklart finns också lite läsvärt om DNA och Disgen samt förhandsinformation om appen Släkten. Sist men inte minst finns information om föreningens årsmöte och 40-årsjubileum i vår.

Diskulogen december 2019


Vill du välja bort papperstidningen?!

Nu kan du välja om du vill ha Diskulogen som papperstidning och/eller våra e-postutskick. Både e-postutskicken och Diskulogen finns alltid att läsa på webben.

Även om du avstår från pappersupplagan av Diskulogen kan du läsa tidningen på webben! De senaste fyra numren av tidningen ligger bakom lösenordsskydd.

Om du väljer att avstå från e-postutskick kommer vi inte att skicka DIS nyhetsbrev med nyheter och släktforskartips till dig. Men du får då inte heller ett mejl om när Diskulogen läggs ut på webben ...

Passa också på att kolla så att vi har aktuell adress och e-postadresss till dig.

Läs mer!

Aktuell e-postadress?