Värt att veta om

Föreningen DIS bildades 1980 och har som idé att tillhandahålla släktforskar- och datorstöd för medlemmarna i samverkan med arkiv och andra släktforskarorganisationer.

DIS står för "Föreningen för datorhjälp i släktforskningen".

Kansli och forskarstuga stängt

DIS forskarstuga och kansli i Linköping stänger för besök från och med den 1 november och håller stängt åtminstone hela november månad. Det enligt riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och lokala myndigheter.

Vill du hjälpa till?

Det finns många sätt att hjälpa till i en förening. Klicka på länken nedan och se vad som passar dig.

Nu söker vi redaktör för Rooted in Sweden och flera faddrar.

Aktiviteter

Föreningen DIS respektive DIS regionföreningar erbjuder digitala möten och en rad andra aktiviteter. Här ser du händelserna som ligger närmast i tiden.

Våra regionföreningar

DIS har åtta regionföreningar som täcker större delen av landet. I regionföreningen träffar du andra intresserade släktforskare på gemensamma träffar, samt få stöd och hjälp på plats av faddrar. Läs mer om respektive regionförening på deras egna webbplatser.

Tree