Värt att veta om

Föreningen DIS bildades 1980 och har som idé att tillhandahålla släktforskar- och datorstöd för medlemmarna i samverkan med arkiv och andra släktforskarorganisationer.

DIS står för "Föreningen för datorhjälp i släktforskningen".

Kansli och forskarstuga är stängd

Med anledning av läget kring Coronavirus (covid-19) och för att bidra till att minska smittspridningen har DIS beslutat att tillfälligt stänga kansli och forskarstuga för besökare. Kansliet går dock att nå som vanligt via telefon och e-post.
Vi kommer att följa utvecklingen och ompröva beslutet varannan vecka.
Vi kommer att åtminstone att ha stängt över påskhelgen.

Vill du hjälpa till?

Det finns många sätt att hjälpa till i en förening. Klicka på länken nedan och se vad som passar dig.

Nu söker vi redaktör för Rooted in Sweden och flera faddrar.

Våra regionföreningar

DIS har åtta regionföreningar som täcker större delen av landet. Med hjälp av din regionförening kan du få lokalt stöd och hjälp samt delta på gemensamma träffar. Läs mer om varje lokalförening på deras egna webbplatser.

Tree