Att betala medlemsavgiften

Så här betalar du din medlemsavgift i föreningen DIS när det är dags att förnya medlemskapet.
Kassaregister

Medlemskapet i föreningen DIS gäller per kalenderår (januari - december). Vid nyår är det alltså dags att förnya medlemskapet för det kommande året. Medlemsavgiften bör betalas senast under januari månad. Du ser hur länge din medlemsavgift gäller på denna sida.

Medlemmar i Sverige

I december skickar vi ut en avi tillsammans med Diskulogen. Om du har valt att  avstå pappersupplagan av Diskulogen kommer du istället att få ett e-postmeddelande med uppgifter om inbetalning.

Medlemmar utanför Sverige

Vi skickar under december eller januari ett e-postmeddelande till dig med uppgifter om inbetalning.

Jag hittar inte avin?

Avin som också är adresslapp skickas tillsammans med decembernumret av Diskulogen. Hittar du den inte så är det enklast är att du betalar med kort. Det kan du göra på denna sida.

Jag har inte fått någon e-post?

Vi kanske inte har din e-postadress i medlemsregistret? Du kan i alla fall betala medlemsavgiften med kort på denna sida. Kontrollera gärna dina adressuppgifter och e-postadress på denna sida.

Hur ser jag om jag redan har betalt?

Det kan du kontrollera på denna sida som visar vad vi har för uppgifter i medlemsregistret om dig, inklusive för hur länge du betalt din medlemsavgift.

Frågor - Problem

Om frågor uppstår eller du ändå har problem med betalning, kontakta DIS kansli för hjälp.

Bli medlem

Informationen på sidan handlar om att förnya sitt befintliga medlemskap. Om du inte är medlem men vill bli medlem, gå till vår webbshop där du enkelt kan lösa ett medlemskap.

Relaterat innehåll