Nyhetsbrev mars 2020 (1)

Nyhetsbrev mars 2020 (1)

Diskulogen finns nu på webben!

Hej!

Nu finns årets första nummer av Diskulogen att läsa på webben. I brevlådan kommer den om några veckor.

Föreningen Dis - Vi gör din släktforskning enklare.


Diskulogen nr 128 mars 2020

Lars-Åke Stenemo har en ny artikel med anknytning till förra numrets artikel om de fyra stånden. Nu handlar det om vem som hade status och inflytande i den lilla byn, man ser ett sammanhang när man studerar faddrar vid barndopen.

Läs också historien om Hans Martin Borggren, en samhällsengagerad medborgare i början på 1900-talet och hans liv.

För den som är intresserad av föreningens inre liv så finns verksamhetsberättelse 2019 och lite om ekonomin att fördjupa sig i. Övrigt innehåll ser du när du öppnar tidningen.

Texten om Släkten och Disgen 2019.2 på sista sidan är formulerad för läsare av papperstidningen. Du får vänta lite till för Släkten och Disgen 2019.2 blir tillgängliga senare under mars (men de är på gång, funktionärerna fick den skarpa versionen den 10 mars.)

Diskulogen mars 2020


Vill du välja bort papperstidningen?

Nu kan du välja om du vill ha Diskulogen som papperstidning och/eller våra e-postutskick. Både e-postutskicken och Diskulogen finns alltid att läsa på webben.

Även om du avstår från pappersupplagan av Diskulogen kan du alltid läsa tidningen på webben! De senaste fyra numren av tidningen ligger bakom lösenordsskydd, de äldre är öppna.

Om du väljer att avstå från e-postutskick kommer vi inte att skicka DIS nyhetsbrev med nyheter och släktforskartips till dig. Men du får då inte heller ett mejl som detta om att Diskulogen läggs ut på webben.

Passa också på att kolla så att vi har aktuell adress och e-postadress till dig.

Läs mer!

Aktuell e-postadress?